Onsdag!

 
Haft 3 tuffa långa arbetsdagar, mina ögon går i kors och jag är sååååå trötttttt.....Hade tänkt vara nykter ikv för att åka till mamma å äta grillat i hennes stuga, meeeen efter massor med tjat så blire först hissjö och sedan fest i Bullmark. Vart till å med hästlös idag då Lina hade gjortbort mina hästar för att hon ville att jag sku komma..Inte kan jag väl tacka nej då...Så la mig direkt jag kom hem och PWnapade i 30 min..Nu håller jonte på med maten, kött å pommes, och sedan åka till hissjö. Kommer bli kul när man piggnar till :)
 
Hoppas ni får en fantastisk valborg! Vi hörs!
 
 

Söndag!

 
Denna helg har gått alldeles för snabbt!! Idag blir det stallet, ska få rida sannas häst idag, har inte ridit på rätt länge så de ska bli kul=) Annars ska jag bara ta det lungt, samla på lite kraft inför 3 tuffa arbetsdagar.
 
L fick i förrgår en ny bal i sin hage, han är överlycklig, när vi lyfte in den md traktorn visste han exakt va det var och kunde knappt vänta på att få sätta tänderna i den haha.
 
Sadie fortsätter att sköta sig, vi promenerar varje dag. Dock är hon mer brun än vit just nu så innan jag börjar rida ska hon få sig ett ordentligt bad :)
 
Annars händer det inte alltför mkt, vilket är rätt skönt ibland ;)
Nu måste jag kila, vi hörs! :)