Måndag!

 
Har redan varit i stallet, L fick gå i skritten i ca 40 min. Pratat med hovslagarn som kunde sko på tors...
 
Pratat med pappa nyss. Han mår bra men har ont i kroppen..vill inte tänka på ifall det inte hade funnits mittenräcke... 
 
börjar jobba 14.30. får skaka av mig detta å leka med alla underbara barn!
 
Ta hand om er därute!
 
Kolla denna film..... <3<3
 

Söndag!

 
Hade utsläpp i stallet så åkte till stallet, släppte ut hästarna, mockade och åkte sedan hem. Väl hemma hjälptes jag och jonte med att städa. Går så himla fort när man hjälps åt!
Tbx till hippo för att se 145 klassen. Vilka hästar, och ryttare för den delen. jisses...
Sen kollade vi Tusse, longerade å red. Ingen hälta. Så vi är 99% säkra på att det är strålrötan som bråkar...Så förhoppningsvis ska jonas sko honom i morgon, samt gräva ur strålen så jag lättare kan hålla rent.
Enligt yr ska det inte regna förns nästa söndag, jag hoppas verkligen det så hagen kan torka upp lite. Vi ska köra dit lite sand och sten så hoppas det blir bättre... Brukar ha bädd i boxen men ska börja ta bort allting nu så boxen alltid är torr å fin..Lite svårt när han är så otroligt skitig av sig...Men får göra det bästa av situationen...
 
Fick mig ett samtal nyss av pappa....Han har blivit påkörd bakifrån i sävar, e4an är avstängd och polisen var påväg... Bilen är skrot..Stackars pappa,, å sessan för den delen :(
 
Hoppas dom ringer snart...

Lördag!

 
Åh vad jag ät trött...Är trött hela tiden känns det som..
Har iaf sett lite tävlingar idag, mkt fina hästar och skickliga ryttare, det är så nyttigt att se på! For även förbi en snabbig på hööks där jag köpte ett fleecetäcke som endast kostade 99kr, en halsduk och såklart en påse hästgotta:)!
 
Imorgon har jag utsläpp i stallet så lär nog bli en tidig kväll ikväll.
 
Visstja, lille woodie, vilken stjärna. Det ända kravet var att jag ville ha en lättlärd hund som älskar att jobba. Imorgon har jag haft honom i 4veckor tror jag.. Efter 2 veckor så lärde han sig sitt. Nu 2 veckor senare kan han inkallning..Lr ja inkallning å inkallning, säger stanna vilket han gör 85% av gångerna, går ca 2 meter och säger hit och då kommer han i full fart :) Nu gäller det att öka avståndet mellan oss. Han är så rolig att jobba med :)
 
Nu blire soffan och tvn! =)