Får ju inte glömma...

att berätta att ikv kommer världens bästa Malin hem, som jag har väntat....Fy så ledsen jag var när hon for, aldrig någonsin kommer jag släppa iväg henne igen! Detta firas ikv, dock kommer hon hem så sent så hon kommer inte vara med, men det ska firas ändå!!!! 
 
 

Fredag!

 
Fredag woohoo,har just ätit tacogratäng och ska strax göra mig iordning å invänta folket :)
Dagen fick en helomvändning ,vid 2 ringde syrran och hade ett problem, förskolan hade ringt och lille kevin hade fått feber, och där stod syrran och färgade mammas hår. Självklart hjälper jag till och hoppade in i bilen å åkte dit direkt! Dessvärre vart hon lite sen så jessica var sååå snäll och tog hand om L idag, tänkte gå en långprommis med woodie då en kompis ska ta hand om han ikv så han kanske är rätt så lugn men tyvärr hinns det inte... Känns som jag inte hunnit nånting idag, men jag hopps kevin kurerar sig och blir frisk fort! <3
 
Ska försöka gulla med Linn när hon kommer med att hämta vår matta i källarn som ska va i vardagsrummet, har saknat den så otroligt mkt och woodie har inte gjort ngt inne på säkert 2 veckor såå, lär väl hända en olycka när den väl ligger haha men orkar inte vara utan längre!!
 
Nä nu måste jag röra på mig! vi hörs! :)
 
 

tattoo

Vill tatuera mig igen. Och nu vet jag exakt vad jag vill göra. Den är liten men betyder väldigt mkt. Ska fundera ut vart jag vill sätta den sen lär de inte ta lång tid innan den sitter där:))))