May. 31, 2013

Vi åkte hem direkt igår då vi kom fram rätt tidigt i sundsvall. Så idag har vi fått upp lite möbler å handlat blommor tvättat å så, vaknade halv 8 å då sov fortf jonte så rätt skönt att röja bort lite:) som många förstått har jag tagit en hund, det är min systers så ska ha han lite helger framöver sen kanske ta han när jag slutar jobbet, inget är bestämt än. Jackson heter han iaf 5år och är en kavaljer, mkt jobb kommer de bli då han är väldigt ouppfostrad. Men de kommer bli kul, älskar att jobba med hundar!!! Vi får se hur de blir. Nu inväntar vi på jontes kompisar, blir fest tydligen, jag ska va nykter:)

May. 29, 2013

Idag avslutadd vi dagen med att åka förbi Ullared! Köpte sjukt mkt! Mest hästgrejer såklart, schabrak en väst ludd ja, lite smått å gott osså ett koppel;) till vaddå??:o nu ska ja hoppa i duschen sen ska vi sova, kl ringer strax före 5:) då rullar vi mot Sundsvall

May. 29, 2013

Just nu håller jonte å vaktmästaren på att packa in tv apparater som vi ska köra till Varberg. Vi har fikat på ett superfint hotell med väääldigt trevlig personal:) så strax åker vi mot Varberg där vi ska sova inatt! Och tiidigt imorgonbitti åker vi mot Sundsvall:) körde från uppsala hit å shit, inte kul i stockholm.. 4-5 filit å vägarbete å smala vägar.. + att jag var dyng trött så haha:p har iaf fått sova 3-4 timmar:)