Söndag!

 
Idag har det inte hänt mkt hos oss, vi sov väldigt(!!) länge, for till stallet ,sen raka vägen hem till soffan.. Igår åkte vi (jag,malin och linn) lite bil, drack, skrattade så tårarna sprutade, 06.00 la vi oss, (jag och malin) innan det hade vi tryckt mos å fiskpinnar, då jag var så sjukt sugen på potatiosmos haha.. 
 
L fick gå i skritten idag medans jag mockade, igår longerades han somsagt, var sjukt nervös att he på pessoaloungen, men vi tror att han har haft den förut, för han gjorde ingenting, kändes jätteskönt! Ska börja göra detta 1 gång i veckan, för de tros ge mig mkt hjälp :) 
 
Ska även ringa ett samtal i morrn, känns bra att göra de så jag kan släppa mina hjärnspöken, hoppas bara det inte är ngt!
Nu ska jag durscha innan vi ska se en film kl 9
 

Fredag!

 
Älskade Fredag, även fast man är ledig så är helgen alltid något extra!
Har nu på fm städat hela lägenheten, känns så jäkla skönt när det är gjort, men tvättkorgen är överfull nu... Har bara ett rum kvar, det jobbigaste, - vår stora "garderob" med kläder å ja typ allt vi inte använder... allt ligger just nu på golvet och på hyllorna är allt huller om buller.. Snart ska ja till stallet, har ingen ide på vad jag ska göra tror han bara ska joggas lite då han ska han longeras med en pessoa sele? för första gången, Eva ska hjälpa mig då jag aldrig har andvänt en sån, tydligen är det väldigt effektivt! 
Pappa har satt upp en stolpe i hagen där jag ska sätta fast ett hönät, så kanske han vandrar mindre å kan stå ute längre på dagarna! Tack snälla pappa!!!
Nä nu ska jag snart hänga upp tvätten sen raka vägen mot hästen!

Torsdag!

 
Idag fick L gå 30 min i ridhuset med gramanen, när jag satte mig upp var jag sjuukt kissnödig, men ni vet "man orkar inte" red å höll på att kissa på mig, å nu tror jag att jag har början till urinvägsinf, kanske inte beror på just denna händelse men kanske va de som utlöste det, nåja sitter å dricker tranbär så hoppas de går över... 
L gick iaf superfint! llyssnade nogrannt på mina hjälper och ville verkligen jobba på! 
Messi är här över helgen, jackson var lite fundersam men nu gå dom bra ihop, kanske åker till skogs ikv å släpper dom så dom får leka ordentligt! Idag ville jackson inte ligga ner minsann, nä han skulle sitta, efter 5 - Ligg ner! skulle jonte ta lite på han, då exploderade han ordentligt, jonte vann å sen dess har han inte visat ngt dåligt beteende! Vi håller tummarna med handskarna på!