Okej!

 
Nu kan jag inte vara tyst längre! Ni vet när jag skrev att jag hade varit å kollat på en...? ;) Kollade på en valp, en blandras mellan Pudel Lhasa apso och Bolonka! Har mest troligt bestämt mig för att ta den. Dels för att vi vill ha en mindre och att mamma å pappa känner dom som äger hundarna, så jag vet mer om den och kan följa hans uppväxt :)
 
Delar med mig lite om raserna!
 
Bolonka- Bolonka är en hundras från Ryssland som inte alls är vanlig i sverige, Den har vänligt temperament. Bolonkan är mycket social och har lätt för att anpassa sig. Bolonkan är en liten hund som beskrivs som både robust och elegant. Den har riklig, lång, vågig eller storlockig päls med silkiga täckhår och tjock underull. Rasen förekommer i många färger; alla färger utom rent vitt är tillåtna.
 
 
Pudel- Pudeln kommer fran frankrike och är intilligent och påhittig.  Det är en smidig, spänstig, aktiv och uppmärksam hund som kräver mycket motion och regelbundna utmaningar.
 
Lahsa apso- Lahsa apso kommer från Storbritanien,Rasen är glad och framåt men även ganska reserverad.Lhasa apson skall vara lugn och fri från bjäbbighet, men ändå en utpräglad vakthund. Den är lojal och vänfast och skall utstråla värdighet.
 
Källa: Wikepedia

Shopping!

När jag slutade på jobbet så fick jag ett presentkort, 200kr på tegs hästsport! Så idag for jag å shoppade, å som alltid har dom mkt rea, FARLIGT!! shoppade iaf 4 par fleecelindor från eskadron 50% och sen en HVpolo tröja för 300 kr, som annars kostade 900? om jag inte minns fel, sen fick pappa påminna mig om att jag inte har så mkt pengar som jag tror HEHEHEH..... Lägger in en bild sen på tröjan.. Som ja glömde i bilen ofc.. Varför är det så kul att shoppa till sina djur?? har säkert 20 par lindor ändå måste jag köpa ett par tilll....När jag själv äger typ 2 par jeans!? Blir tungt när ännu en 4-bent kommer till familjen....Fattig men sååå lycklig :D