måndag!

Idag har vi haft fullt upp. Vi gjorde de dumma valet att åka till strömpilen för att göra lite ärenden.  B.la kicks h&m dressman apoteket och de värsta. .Ica maxi. .som tur hat vi redan köpt dricka så systemet slapp vi Tack å lov. .Efter typ 3 timmars knuffande tänkte jag rida lite barbacka. Meb nä tror ni inte att de är bokat i båda ridhusen..så jonte tog hundarna å följde med på en tur ute i typ 3 min då tusse var allt annat än seg å otittig. Så gick in igen...jaja..vidatr sen till sanna för att göra nyårsnaglar. Drf kan de vara fel stavat här å där hehe.. imorrn har ja lunch i stallet. Ska passa på att gå en långprommis me hundarna i skogen där sen får dom bara gå ut korta svängar. Nä nu ska vi sova:) hoppas ni alla får ett gott nytt år!

söndag!

Igår kl 1 skällde hunden och dörren låstes upp, hem kom jonte som eg skulle komma hem ikv, :D hade utsläpp och lunch idag. Ville dö när klockan ringde var sååå fruktansvärt trött..Så när jag kom hem tog jag en PN på 2 timmar as skönt:) baffi jag och Woodie ligger i soffan och lyssnar på peter rätz dokumentär. Väldigt intressant!! Jonte är å köper mat sen blire jvm. Vi hörs!

hehehe

Red ett dressyr pass på Saidie idag, gick riktigt bra på slutet, hon är jättefin i traven men i galoppen får jag jobba rejält, riktigt fin häst:) for sedan hem för en dusch och sedan vidare till hissjö där jag annika hanna olivia å anna snackade lite skit och åt gotta:) är bjuden på vinkällare imorgon.  Har dock utsläpp söndag så blir inge vin för mig, men kanske svänger förbi och är trevlig ändå :) nä nu ska jag sova vi hörs:)