Fredag!

 
Förkylningen håller i sig ordentligt, huvudet känns tungt... Har varit på stallet på lunchen L fick vila helt. 
Ikväll ska pappa firas ordentligt, över 90st som är anmälda, först ska vi äta och sedan ska nå band spela, blir kul!! 
 
Nä ska jag mig en tablett och sedan gå och vila för att sedan göra mig iordning=) ha en bra fredag!

Torsdag!

Igår fyllde min kära far 60år, så imorgon äre rajj på Droskan där han ska firas ordentligt, såklart vaknade jag med världens förkylning imorse..Tät näsa och rivjärn till hals, visst äre alltid så!? Fick förfrågan att jobba på Lottas igen på lördag, såklart tackade jag ja, får inga pengar denna månad så ska försöka jobba så mkt som möjligt så jag får lite pengar i sept. Var ett tag sen jag jobbade där, ska bli kul att träffa alla igen. På söndag hämtar jag min lilla prins, direkt jag tittar på hans grejer blir jag helt varm i kroppen, min första egna lilla hund:)
 
Tusse fick gå med pessoaloungen igår och idag gick han i skritten, nu ska han få skritta/jogga i skogen 1 vecka sen blire sten hård träning till Hippos Nationella tävling=)
 
Ikväll ska jag ligga under filten i soffan och dricka te/varm choklad. Hoppas jag känner mig bättre i morrn, pappa är ledig i morgon så jonte ska ta ut L så jag kan sova. Vad hade jag gjort utan min Jonte!? 
 
Ha en bra kväll! =)

Tisdag!

 
Väcklarklockan ringde 8 och jag kände mig sååååå jäkla trött, riktigt sådär att man typ har grus i ögonen å huvudet kändes tyngre än tyngst.. L fick först gå i skritten medans jag mockade och sedan for jag ut i skogen ca 20-25 min.
Dock red jag inte så långt då jag började skrämma upp mig med att det skulle komma en björn, lr att vi skulle bli skjutna av en jägare osv, när vi är påväg hem tvär kommer en joggare upp, trodde hjärtan skulle ploppa upp... haha shit vad man kan skrämma upp sig själv!!!
 
Nu ska ja plocka undan lite å sedan sätta mig i syrrans frisör stol å få håret klippt! Äntligen!!