Apr. 30, 2013

Visstja, mockade ur 3 kärror ur hagen innan träningen, slet som en tok när jag drog kärran, måste ha knäckt ngt i ryggen på hö sida, vill knäcka till men de händer inget när jag vrider på mig, ska lägga mig på golvet när jonte kommer hem, lär annars få ligga där tills han kommer;)

Apr. 30, 2013

Hoppträning idag, började med att trav hoppa ett kryss med en bom före, L är alltid väldigt försiktig med bommar å så, så han hoppade som en gummiboll första gångerna, sedan hoppade vi en liten bana lågt, L var väääldigt pigg men samtidigt känslig, glömmer benen å blir lite fast i handen, hoppade 2varv till, sista varvet på ca 110-120, bra känsla men måste börja lita på mig själv.. Kom stort på 2 hinder och han gör de men sådan lätthet, han är framme direkt lite svårare att få tbx men ändå så att jag hinner till nästa hinder! Är tok nöjd! Åkte förbi tegs hästsport ida, tanken var att jag skulle hitta ett par stövlar å en lädergrimma, hittade tyvärr inte de ja sökte så självklart hittade ja lite annat hihi! Idag på jobbet kom de fram ett barn å sa- du är en väldigt snäll fröken.. Blev alldldes varm i hela kroppen! Vilken underbar dag:)

Måndag!

 
Måndagar, huvva.. skönt med en röd dag mitt i veckan, som en kollega sa, det är månda fredag hela veckan, inte illa!
Jag ska träna imorrn halv 9 så det blir inge firande för mig, men vad gör det när jag får hoppa världens finaste L!
Idag fick han gå 45 min pass i ridhuset, mest skrittarbete, fin men lite stark i galoppen i vä varv..
Ska förbi pegasus i morrn också för att kika på en lädergrimma och ett par nya stövlar, blir najs! 
Är sjukt taggad på skellefteå tävlingen, mest för att det gick så bra sist, och för att jag och jonte får en helg för oss själva! Hoppas verkligen att vädret är på vår sida... 
Nu ska jag strax gå å lägga mig, pensionärs varning? ehh ja