Onsdag!

 
31 Oktober
 
Oj vad dagarna går fort, imorgon äre redan torsdag! 
Idag var jag somsagt hästledig, så har åkt å hälsat på mina systrar och barn! Hinner nästan aldrig åka förbi så försöker åka dit när jag får en lucka!
Malin berättade att L hade varit fin, han fick gå ca 50min i lilla. I morgon ska han få gå en prommis ute och på fredag blir de antingen att longera lr ett lungt pass i ridhuset :)
Nu är jag dö trött, ska lägga mig på värmekudden.

Bilder!

 
30 Oktober
 
Beställde ju som ni vet ett täcke+läntäcke med urf logga+ mitt namn. Har väntat rätt länge på grejerna och fick i mina ögon betala mkt! Idag fick jag äntligen hem dom, öppnar och ser att täcket inte ens ser ut som det på bilden..Så har skickat dom ett mejl, blir så sur!!...
Lägger in lite bilder från i helgen+bilder på täckerna...
Bilderna var inte så bra på täckerna, ...
 

Full rulle!

 
30 Oktober
 
Ja harregud vilken väder, imorse när väckaren ringde å ja hörde regnet ville jag bara somna om...
Jobbet går superbra, det går lättare å bättre för varje dag, börjar lära känna barnen bättre å bättre, å dom är helt underbara!
Häst status!
I söndags gick jag en prommis i skogen med L i ca 30 min, han hörde hundar skälla lite längre bort, han blev 2 meter hög och såg ut som en hingst, det ända posetiva är att han blir galet snygg!
Igår skoddes han så han fick vila
och idag SKYNDADE jag mig för att hinna rida innan allt folk kommer och innan det blev bokat. Men tji fick jag, när ja kom in i ridhuset hade en lektion,en longera, en häst kastade sig och var tokig och efter ett tag kom det minst 5 som ledde... Jag red 25 min innan jag gav upp, ja ni kan ju ba tänka er... Så i morgon får Malin rida honom på dagen i lugn och ro. Så efter jobbet kanske ja åker å pussar på han sen ska jag bara lata mig! 
Efter helgen ska han börja trappa ner inför vilan, kommer kännas skönt, inte få dåligt samvete ifall han vilar mer än 1 gång i veckan!
Funderar på att annonsera om medryttare men ja, jag är väldigt tveksam.. Men jag klarar mig utan ett tag till!
Nu ska jag duscha sen lägga mig på värmekudden, ryggen är inte på topp just nu!