31 Maj!

31 Maj
L fick gå ett pass på hoppbanan idag, han var SÅÅÅ jäklarns fin, hade ingenting i handen, kunde lätta på handen i galoppen och ändå galoppera i samma lugna takt! En tjej kom och börja bygga lite hinder, han tittade lite men koncererade sig ändå på mig! När jag och Malin skrittade tbx till stallet, gick vi först, vi gick förbi massor av saker som han annars brukar tycka är läskiga, nu tittade han lite men gjorde ingen stor sak av det.. Var tvungen att kolla om han hade feber (HAHA) men det hade han inte :P
-
Kanske bara longerar lite i morrn för att behålla den fina känslan inför helgen :)
-
Ska duscha nu sen ska vi mest troligen åka till Mona och peter för att träffa Kevin, jonte har ju inte sett honom än, ska bli kul å få träffa honom igen :D

31 Maj!

31 Maj
Redan tors, veckorna går så fort.. Idag så tog jag med mig Buffi eftersom vi skulle gå på promenad med dom andra hundarna+ att barnen skulle få leka i en park.. Från början var hon som den bitch hon är haha. Dolly som är valp vart lite rädd för henne. Men efter att ha gått en bit i koppel slutade buffi att bry sig om dom andra hundarna, så jag släppte lös henne, och OJ vad kul dom har haft!! Blir helt varm i kroppen av att se dom leka och ha sååå skoj! så nu ligger hon helt död i soffan hihi :)
-
Igår fick L gå ett tag i skritten medans jag mockade, idag ska han få ett ordentligt dressyrpass på banan och imorgon får han nog gå i skogen :)
Buffi och Julias lilla hund förra sommaren :)

Tisdag!

29 Maj
Ursh vad kallt det har varit idag.. Vill ha tbx värmen.. I helgen ska det regan också..Hatar att rida i regn, typ det värsta som finns..När ridbyxorna är blöta, sadeln färgar av sig och man känner hur det rinner, som om man hade kissat ner sig, Händerna blir så tyglarna bara glider genom fingrarna.. Nä fy!!
-
Idag hopptränade jag för Eva, banan var hård så vi hoppade inte så jätte mkt. Hoppade en bana och sedan en omhoppning, Hade lite problem med att komma bra på 1an, men resten av banan gick bra! Dock blir han så himla stark så mina händer bränner, så gick upp till hästshoppen och köpte ett par handskar!=)
Ska försöka rida så mkt som möjligt på hoppbanan nu innan tävlingen, han blir alltid dryg där och ska titta på precis ALLT! Malin filmade, så ska kika igenom dom, får se om jag lägger ut dom!
-
Annars då? Jo livet rullar på, barnen på förskolan är helt underbara, kan man börja dagen bättre än att få höra barnen säga- Mickis jag tkr om dig!? Trivs så himla bra där!
Dock har det hänt lite privata saker som tynger ner mig. Känner mig både arg och ledsen, Jag hoppas det går vägen..