31 Mars!

31 Mars
Dagens träning bestod mest utav lydnad, vi skuttade över studs och 3 hinder på medellinjen med 5 galoppsprång emellan.
Vi började först att hoppa över 2 st studs, tusse kändes jättefin och jag kunde rida rakt fram efter utan att han gick som en banan och byter galopp.
Vi hoppade igenom alla studs och hindrerna på medellinjen, första gången vi kom på dom fick vi välja mellan 5 lr 6 galoppsprång, tappade räkningen så alla vart upp och ner språng.. när dom höjde sen gick det bra, han låg på lite väl mkt så fick lite trångt ibland!
Sedan gjorde vi en liten bana av allt, han var fin men han blir så himla ojämn, ibland är han jättestark och ibland är han jättekänslig och väntar kvar,.. Imorrn ska vi iaf hoppa bana, kommer bli skoj!
Det är superbra träning för oss att träna i stora, eftersom vi typ jämt får problem när vi hoppar i stora på tävling osv så äre jättebra att få hjälp men samtidigt "låtsas" att det är tävling.
-
Avslutar detta med att säga- Eva är bäst!!

30 Mars!

30 Mars
Woohoo SAIK äger ut AIK! Så jävla skönt!!!
Idag har vi varit och köpt en sodastream, så nu har vi gjort oss energi drink, smakar exakt som Redbull, så najs! mkt billigare än att köpa Redbull hela tiden :)
-
Nä nu ska jag forts se Hockey och bara njuuta :D

30 Mars!

30 Mars
Idag hare inte hänt mkt, har varit på super dåligt humör pga en sak, så kände bara igenom tusse i ca 30 min, ville inte bli arg på han bara för att jag var på dåligt humör, han var superfin och pigg känns skoj!! I helgen äre somsagt 2 dagars träning för Eva, ska be jonte filma om han följer med, rätt håll denna gång så inte filmerna blir snea hihi :)
-
När jag kommer hem har jonte varit å handlat tacos, kan man bli annat är glad? Underbara Jonte!!
Så nu har humöret blivit mkt bättre, ska ta det lungt nu sen skjutsa pappa å hans kompis sen se hockey, heja SAIK!!