29 Juni!

 
29 Juni
 
Idag fick tusse gå ett 45 min pass på banan, idag gick det mkt bättre att vara själv i stallet, lite kraffsande med frambena bara. Började även idag med att longera ca 15 min, hoppade sedan upp och travade lite travbommar samt lite galopparbete innan jag hoppade på det jag byggt fram. 3 små kryss med ca 9,5 m emellan, tror dock jag gick små metrar för det var väldigt trångt, men det var bara bra, nu fick han verkligen jobba sig igenom uppgiften! 
Är nöjd över passet, dock är han "livrädd" för ena kortsidan... 
Nä nu tror jag att jag ska börja med middan, kycklingwok står på schemat!

28 Juni!

 
28 Juni!
 
Idag var jag själv i stallet, lr aa jonte följde med men inge stallfolk, L var lite bökig när jag gjorde iordning honom, skrek och veva lite med frambena men tyckte ändå att han skötte sig okej. Började med att longera honom på banan, även där var han lite bökig på början men gav sig efter ett tag, jonte hjälpte mig att hoppa upp, red bara en stund, travade lite bommar och skuttade över ett pyttekryss sen gav jag mig! Sen när jag släppte ut honom i hagen sprang han till sina kompisar igen =)
Tog lite kort idag! 
Han tro sig nog vara i himlen..

27 Juni!

 
27 Juni
 
Åh tkr nya blogg.se är så dryg, hatar att lära mig nya saker haha....
For till stallet direkt efter jobbet, longerade i ca 25 min, sannas mamma red samtidigt, först skrittade hon ut i skogen, då vart L säkert 2 m hög och vart orolig att bli lämnad, när hon kom tbx slappnade han av och var riktigt fin, tkr dock att han är väldigt mjuk och tar långa mjuka steg i vänster varv, i höger blir han mer trippig och inte alls lika mjuk... 
Imorgon funderar jag på att ta några skutt på banan! :)