:)

For och gjorde naglar hos Sanna ikv, denna gång blev de glitter :) tack!!!

Mål med L 2013!

 
Har funderat lite på vilka mål jag vill ha med L nästa tävlingstermin, jag kan börja med att säga att jag kommer mest troligen att ha kvar honom. Jag kan inte få en schysstare häst när de gäller hoppningen, jag tkr han är rolig att rida varje dag, trevlig i all hantering osv. Ända negativa är väl åldern, men vafan 13-14 lr 15 spelar ingen roll! OM jag inte hittar ett fantastiskt hem åt honom!
 
Under 2013 kommer jag att starta året med att rida ngn 1m 110 . Sedan vill jag ha stabila 110 rundor med placering. Sedan försöka rida några någorlunda stabila 120 rundor. Och gåre lika bra som slutet på 2012 så kommer detta att gå lekande lätt tror jag=)
Sista klassen, en 110cm, han hoppade även fast han hade ont! Ett hjärta av guld, fast aa en riktig ärthjärna är han ju haha

Lördag!

 
29 December
 
Även denna morgon startade jag med en ridtur i skogen, satt och funderade, det är så sjukt jäkla härligt, se hunden springa lös, snön knastrandes under hästens hovar, öronen spettsade och jag känner mig bara så lugn. Det har börjat gå väldigt bra med att rida L i skogen själv nu, känns som att han är lugnare när jag har med Baffi? kan det va så lr äre bara jag som börjar gå överstyr haha? 
La mig i soffan när jag kom hem å somnade ngn halvtimma med Baffi liggandes brevid mig, klev sen upp och gick en prommis med henne, har stökat undan lite nu och inväntar jonte å hans kusiner, ikv blire käk här tsm, och jonte ska även få hjälp med sin tv, ba en lugn kväll, sparar krafterna tills nyår hehe :)