30 Augusti!

 
30 Augusti
 
Har börjat att få lite resfeber.. Är nervös över flygningen men har packat på mig massor av saker att göra så tiden kommer nog att gå fort:) L fick gå i skritten idag medans jag kollade så allt var iordning i skrubben osv. 
Ska ta mig en makrill macka sen checka packningen en sista gång sen blire sängen. i morrn kvart över 6 åker vi till övik. Bästa jonte skjutsar oss dit så vi slipper bet för parkeringen.
Har även fixat en annan blogg som jag endast kommer att använda nu i veckan så att pappa och mina vänner kan se bilder osv. mrosendahl.blogg.se så kika gärna in där sen :)
Uppdaterar jag inget här så ses vi om en vecka :D

Tisdag!

 
28 Augusti
 
Nu på slutet har det varit många depp inlägg, och de kommer att fortsätta.. Dom som provred L i söndags ringde idag och är väldigt intr och vill komma igen för en till provridning för att sedan diskutera vidare. Jag vet, inget är bestämt men jag känner mig så ledsen. Det är mitt beslut men när det väl gäller litar jag inte på mig och är rädd att ångra mig. Resan är bokad och vi åker fredag morgon. Min hjärna kommer att gå på högvarv när det egentligen skulle va en vilovecka.Jag kan heller inte skynda på lr göra ngt åt det? Ursh vad allt känns uselt just nu..Min finafina häst...

Måndag!

 
27 Augusti
 
Det är många bollar i luften just nu, många beslut ska tas. Jag åker mest troligen till turkiet på tors. Tror det kan va bra för mig.
Har varit och myst lite med L, kliat honom så han sjönk ihop till ponny storlek, haha. I em blire middag och mamma, innan det blire att göra lite ärenden!