30 April!

30 April
Idag har vi ränt runt mest hela dagen, kom till praktiken där det visade sig att dom glömt säga att jag inte behövde komma då dom bara hade 2 barn, så for hem igen och började smått städa.
När jonte vaknat drog vi och kikade på lite kläder, fyndade två par heeelt okej skor för 600 då dom sänkt priset från 900 till 600 sen halva priset, så vrf inte slå till på båda?? :)
For sedan vidare till strömpilen där jag köpte ett par byxor ett par leggings och en mascara, sedan for till hippo mockade och myste lite med tusse i hagen, han har en lös baksko så han får ta det lungt tills vi ska sko honom vilket är dax.. Sedan drog vi till ÖB och köpte en balja åt han då hans andra gått sönder i vinter så, nu fick han en stor så man slipper fylla på vatten varje dag! :)
Så nu sitter jag ny duschad och väntar på jonte som är på systemet, han ska dricka ikv så jag ska agera chaffis, så vill ngn ha skjuts ikv, call me!! :)
-
Mamma och pappa är med husbilen i ratan så vi ska dit å äta grillat, gott!! och för att inte glömma vädret, helt underbart, man blir så på bra humör då solen skiner! :D

Fullspäckad dag=)

29 April
Har varit igång heeela dagen idag. Är helt slut, kommer bli en tidig kväll ikv...
Idag skulle vi städa på Hippo eftersom vi haft kvarka, så började med att ta ut allt spån ur boxen, trodde aldrig att det skulle ta slut.. Skrubbade sen hela boxen med såpa, eftersom träväggarna i boxen skulle vara torrt innan virkonet skulle sprutas på så passade jag jonte och pappa att mocka hagen, jonte hade med sig traktorn så vi slapp dra skottkärran i leran och spilla bort massa energi på de ;) känns skönt att ha det gjort. Sprutade sedan virkon i boxen, fyllde på spån och åkte sedan hem.
Sedan for vi och hälsade på Esther, min andra ponny som jag hade, hon t-märktes då hon inte höll, dock hittade inte veterinärerna felet... Hon såg ut att ha det bra, men såg mer ut som ett dräktigt kallblod haha....
-
Medans vi mockade hagen fick Tusse stå naken och sola lite, snacka om sommarkänsla!!

28 April!

28 April
Fick rida inne idag, tur var det för det började strax regna ;) red först barbacka ca 15 min, sen släppte jag honom, han tog några revor, han rullade också och tyckte nog att han vart superfin ;) Såklart trampade klanten sig så tvättade rent det.
när ja kom hem la jag mig i sängen och somnade, vaknade nu och har just duschat, pratas om grillning ikv.. så det är väl bara att göra iordning sig.