30 September!

30 September
Hade tid hos tandläkaren 10.20, detta var sista gången jag gick dit gratis... Hade inga hål, tror andra gången i mitt liv jag inte har hål.. dock ville jag ha det för nästa gång kommer jag säkert att ha det haha :P
For sedan till hippo, mockade och red barbacka, brukar aldrig göra det annars, gjorde det en gång tror jag när jag just hade köpt han, han var då inge skön att sitta på, en riktig muttdödare! Red i ca 20-25 min lite lungt, lite stel var han men ändå fin i formen!
Ska ta det lungt nu sen blire jobb 17-22, känns jäkligt bra så man får in några kronor denna månad!! :D

29 September!

29 September
For till stallet vid lunch, snälla Emma släppte ut tusse idag!! Gav lunch mockade åt min och Sandras häst for sedan hem, mamma ringde och frågade om vi skulle käka lunch! Mötte upp henne på tre kronor, kebabtallrik blev det mumms! Dock vare en geting runt oss så vi fick gå in, men såkalrt vare en geting där inne också..Fy så vidriga dom är!!! Ikv ska mamma och pappa komma å fika här eftersom jag har namnsdag hihi, ska även fira att idag äre sista gången jag höar! Hallelujah så skönt!!
Nä nu ska jag ta det lungt ett tag och vänta på jonte :D
Fy för er!!!

28 September!

28 September
Jag kände igenom Tusse ordentligt idag, ingen värme någonstans inte svullen till och med hans högra bak som alltid brukar vara lite gallig å svullen var alldeles fin å torr! Tog honom till ridhuset och longerade lite i skritt och trav, såg ingen som helst hälta, lite stel i bakkärran såklart men inget annat! Dock brukar jag ju aldrig lita på mig själv när jag tittar! Så jag linimenterade benen och ställde sen in han i boxen! Han ska hur som helst få skritta/trava denna vecka sen kör vi igång, får se om jag anmäler mig till Skeå en dag!
Min fina efter kanske 2 månader i sverige! :)