30 November!

30 November
Ja då var vi hemma på mariehem igen.. fick dock ett brev hem som inte var alls så kul, dom måste fortsätta med avlopperna nästa vecka måndag-ons.. Tydligen pga att dom inte har fått grejer till att färdigställa arbetet..
Jaja får packa ihop sakerna och fara till pappa igen nästa vecka då :P
Har dolat på lite ikv, städat där kläderna är tvättat medans jonte har dammsugit och torkat golvet! Så nu blire soffan, bonde söker fru sen duschen!
Tusse har börjat få skritta lite, ska börja rida igång han snart tror jag, ledde honom idag i ridhuset, arbetade lite från marken, typ lite horsemanship kan ju inget sånt, men han följde efter mig vart jag än gick, travade när ja börja springa, och stanna när jag stanna,,! duktig!
5 hästar på typ 3 månader har fått kolik varav 2 har gått bort och en har opererats jag är livrädd!! senast igår fick en tas bort, fina Wendela kämpade för livet men tyvärr gick det inte..
Det är varje ägares marddröm och jag tänker på dom inblandade i denna tragiska händelse!
Får mig att tänka på dessa 2 änglar!

27 November!

27 November
Kom på att det är första advent, så vi for och hämtade våra 2 ljusstakar som fanns på kungsgatan, skulle få fler av mamma, vi har ju fler än 2 fönster nu ;)
Som dom flesta kanske vet så hatar jag jul, för mig är jul ledsam och splittrad, innan mina föräldrar skiljde sig var julen bland det bästa jag visste, alltid när jag vakna fick jag en skattkarta i handen, på slutet fanns det en julklapp! oj så kul det var!!
sen skiljde sig mina föräldrar och ja det vart ju sååklart inte som förr!
Jag fick även ta bort Chosan 2 dagar innan julafton för nu 3 år sen..
Så dom senaste 3? jularna har jag jobbat på stallet, har som inte firat, har farit förbi morfar sen åkt hem!
Nu firar vi alla i min familj på olika ställen, i år ska jag nog jobba också ifall den dagen inte är upptagen,
Så jag är inte alls ledsen över att det inte finns snö, tvärtom, jag är glad jag trivs när det är så lite julstämning som möjligt!

27 November!

27 November
Sitter just nu och ser dressyr på tv, är så ridsugen så det finns inte! Tror jag ska börja skritta igång L, han har nu vilat 3 veckor blir ju ngn veckas skritt också så! Åh vad jag önskar att ja kunde sitta på läktaren där och se alla fina hopp och dressyrhästar!
Ikv flyttar vi till pappa igen, dom ska pilla på i avlopperna i veckan också, måndag-tors.. Hade helst velat vara hemma och fortsätta få klart här! Jonte har varit superduktig, jag har mest legat på latsidan.. inte bra, ska ta tag i storstädning sen när vi kommer tbx! :)
Nä ska forts se lite dressyr! ;)