30 Maj!

30 Maj
Ja som vanligt var ja å jonte dumma och la oss i sängen efter vi hade käkat, vipps så somnade vi och vaknade nu, rätt skönt men drygt nu näre är så fint väder...
Linn red Tusse idag i skogen, Tack snälla du!!
Igår hopptränade vi för Johanna, först red vi lite bommar å cavaletti, tog på honom gramanen och han var riktigt fin kunde samla utan att han slängde upp huvudet å ökade osv.. sedan hoppade vi 2 kryss oxrar med bom frömför och två kryss men travbom framför, han var en stjärna, hoppade jätte runda och fina språng, nästan för fina då han hoppar mkt med ryggen så ja nästan lättar... Han var lugn och ja han var kung, kanske även ja också ;)
Har börjat ändra min ridning lite, försöker låta honom tänka litegrann å lösa problemet som uppstår, tex om vi kommer på en cavaletti och ligger lite långt ifrån så sitter ja bara still och låter honom sköta problemet Ist för att ja ska trycka på lite å hjälpa han :). i lör red ja ut för första gången själv sen han kastade av mig, det började med att han såg plast från höbalarna i skogen och samtidigt smäller en dörr bakom honom igen, och där var turen försörd.. började trava tidigt så han fick ngt annat att tänka på, Gick helt ok. Så i morrn ska han få gå ett lungt pass :)
Nä tillbaka till verkligheten..