31 Mars

31 Mars
Var lat och va hemma idag.. dock behövde jag de.. har städat och gjort bort massor med läxa, sånt hinner man inte annars.. Skönt att ha gjort bort det, har hunnit tvätta en massa också, :)
Väntar på den sista tvätten nu sedan blire att fara på granngården och sedan vidare mot hippo, Linn ska somsagt rida men har massor jag ska hinna med innan ja ska höa ikv, mocka smörja duscha fläta städa osvosv... Åhh älskar att göra iordning till tääävling :D
Imorgon startar jag första klassen, har start nr 70 av 71 st älskar att starta sent :D
Nä ska hänga upp tvätten sen dra vidare. hareee

30 Mars!

30 Mars
Vart tyvärr inga bilder.. vi hade fullt upp! nu äre gjort och det känns väldigt skönt, dock ska dom ner på söndag men det är mkt lättare att plocka ner dom än upp!
Idag passade jag på att mocka hagen när det var så fint väder, åååhh fick världens sommar känsla! tusse bara stod och njöööt i solen!!
Red ett dressyrpass i ridhuset med graman,och han var klockren! perfekta byten öppnor slutor och han lyssnade på mig! har fått massor med kommentarer att han har blivit så fin i kroppen, jag ser det ju inte eftersom jag ser han varje dag men det är så kuul att få snälla kommentarer, man blir såå glad :D..
Imorgon ska Linn rida honom i skritt och trav i skogen!
Är så taggad inför helgen, började små smörja lite idag bara för att få lite pirr i magen hihi
Jag hoppas han håller sig i skinnet och att jag bara kan fokusera på ridningen och inte allt annat...
Har insett att det är fler än jag som har dessa problem, det känns så skönt att få prata med ngn som verkligen förstår en..

29 Mars!

29 Mars
Kom nyss hem från skolan, kort dag hade vi, ruskigt skönt! dock var ja så klantig så jag ställde kl fel 1 timma... skulle ställa den på 07.45 men det blev 08.45... Il fart till skolan,.. Hann iaf med litegranna!
Ikv äre boxbygge så tusse vilar idag. Hatar att bygga boxar, massor med folk som bara skriker å tror dom är bäst... huvva!!
Nä har inte så mkt att skriva.. kanske skriver etti nlägg ikv med lite bilder från bygget ;)