31 Januari!


31 Januari

Hästen var mkt bättre idag, lite svullen men ingen värme, några i stallet tyckte jag var töntig (som vanligt) så idag fick jag rida lite, han var pigg men gick helt okej!
Red somsagt Dino i morse och det gick super, så sjukt fin häst kan verkligen allt :) har prov i dressyren på fre så håll tummarna :)

Nu blire duschen tjiiing

31 Januari!


31 Januari

Har just klivit upp, börjar 10 lr ja vi har ridning så hästarna ska va klar halv 11, blir nog attt få rida Dino idag och träna dressyrprogrammet.
Blev ingen hoppträning igår, Tusses ben är fortf svullet, igår vare inte så varmt och svullnaden hade gått ner litegrann...Hoppas han är bra till helgen då jag har skrivit upp oss på banträningen.. Ska kolla honom idag om han har blivit nå bättre.

Igår var vi bjuden på fika hos Robin i kasamark, sen åkte vi till Nordmaling och åt väldigt trevligt :) känner mig jävulskt otaggad på skola men måste börja kila dit nu... hare :)

29 Januari!


29 Januari

Så less.. hade tänkt rida inne idag men det var bokat så hade tänkt longera i paddocken men när ja kollade benen så var de ben han hade rivit sig på as tjockt, tvättade rent och longerade lite så han iaf fick röra på sig, jäkla skithäst bara man petar på han så blir han uppsvälld... han var inte halt så det var ju bra! Skulle hoppträna för johanna i morrn men det går mest troligen inte.. Besvikelse!

Ska ställa mig i duschen och sedan kanske fara på hm och kolla på nå kläder. har än inte hittat något vittlinne som INTE är genomskinligt...